S’inaugura el nou poliesportiu municipal d’Argentona

El Conseller Primer de la Generalitat, Josep Bargalló, assisteix a l’acte

El passat dissabte 9 de juliol va tenir lloc l'acte oficial d'inauguració del nou poliesportiu municipal d'Argentona, situat a la zona esportiva municipal, entre les piscines d'estiu, el camp de futbol i el Torrent de Cires.

L'acte va comptar amb l'assistència del Conseller Primer de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló, del coordinador de l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona, Antoni Tobeña, de l'alcalde d'Argentona, Antoni Soy, i de representants del món polític, social i esportiu del municipi.

L’acte es va iniciar a les 12 del migdia amb l’actuació del grup d’animació ‘La banda del surdo’. Tot seguit, les autoritats van descobrir una placa commemorativa i van fer un recorregut per les instal·lacions esportives. Finalment, l’acte d’inauguració es va cloure amb els parlaments de les autoritats presents.

El nou poliesportiu té una superfície de pista de 45,20x28 m, amb paviment sintètic i grades retràctils amb capacitat per a unes 260 persones. També s'ha construït un edifici únic de vestidors totalment nou, situat entre les instal·lacions del nou poliesportiu i el pavelló ja existent. L’equipament disposa d’una sala de musculació de 70 m2, un magatzem de material esportiu a nivell de pista, un bar i serveis públics adaptats a la planta superior.

El cost total del projecte esportiu ha estat de gairebé 3 milions d’euros i s’ha finançat a través de l'Ajuntament d'Argentona, el Consell Català de l'Esport,la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.