Ja es pot aparcar a les antigues pistes de conduir

El solar de 17.000m2 té capacitat per a 315 places d'aparcament

Aparcament carrer Galícia


Les antigues pistes de conduir del carrer Galícia tancades des de fa anys s'han transformat en un aparcament públic gratuït amb capacitat per a 315 vehicles. El projecte ha estat adjudicat a l'empresa Bagudanch Serra, SL i ha comptat amb un pressupost de 64.368,62 € (IVA inclòs).

L'adequació del terreny ha comportat l'enderroc de les petites edificacions que hi havia al recinte i també s'ha retirat i substituït dos trams del reixat metàl·lic de tancament en mal estat i s'ha creat una porta d'accés per a vianants a l'alçada de la parada d'autobús davant de l'Hospital.

Aparcament carrer Galícia

Pel que fa a l'interior, s'han demolit i pavimentat de nou els trams de calçada que estaven en mal estat i s'ha instal·lat nou enllumenat format per 8 columnes de 12 m d'alçada amb tres projectors LED cadascuna.

La proposta va ser aprovada l'abril de 2017

El projecte té com a antecedents l'aprovació al Ple municipal l'abril de 2017 d'una proposta de resolució presentada pel grup municipal del PP que reclamava habilitar aquest solar com a aparcament gratuït per als usuaris dels equipaments de la zona, tant de l'Hospital de Mataró com de les instal·lacions esportives més properes.