Millores a l'aparcament del Triangle Molins

L’actuació de l'Ajuntament contempla la millora de l’enllumenat i del terra de sauló amb una barreja de ciment

Triangle Molins

Aquesta setmana han començat les obres d’arranjament de la zona d’estacionament del denominat Triangle Molins, entre les rieres de Cirera i de Figuera Major i la ronda de Frederic Mistral. Els terrenys, de titularitat municipal, ocupen una superfície total de 13.221 m², dels quals 8.555 m² s’utilitzen com a aparcament.

Els treballs previstos són la desbrossada, anivellament i millora dels terres del solar amb una barreja de sauló i un 5% de ciment pòrtland. També es farà una escala d’accés amb graons de fusta des del pas de vianants elevat existent a la riera de Cirera. Al punt baix de l’estacionament, Aigües de Mataró col·loca reixes interceptores per a la recollida de les aigües pluvials, que es canalitzaran al sistema general del clavegueram.

Es substituirà i millorarà l’enllumenat interior de l’espai, que ara consta de dos pals de fusta, amb la instal·lació de 4 noves columnes de 12 m d’alçada amb 4 projectors cadascuna. També s’arranjaran els talussos que delimiten el solar i es col·locaran dues papereres.

Diverses fases d'obres

Les obres es duran a terme per fases, de manera que només s’afectarà cada vegada una part de l’aparcament. Els treballs estan adjudicats a l’empresa catalana d’Infraestructures i Serveis SA per un import de 50.392,49 € (IVA inclòs), i tenen una durada prevista de 6 setmanes.

El triangle de Molins

A banda del projecte que ara s’executa, i a petició de veïns de la zona, l’Ajuntament està valorant la possibilitat d’asfaltar els terrenys, de manera que el tractament de compactació que es fa ara serviria com a subbase. L’àmbit està qualificat com a zona d’equipaments, de manera que les actuacions que es realitzin també han de tenir en compte el possible desenvolupament urbanístic futur.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: