De Casal de gent gran a Espai Jove

Comencen els treballs per adequar l'equipament de l'antic Casal Municipal de Cerdanyola

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 05 Juliol 2017 17:11

Casal de Cerdanyola

L'espai que acollia el Casal municipal de la gent gran del barri de Cerdanyola, situat a l'edifici contigu al Centre Cívic de Cerdanyola, serà la nova seu de l'Espai Jove. L'edifici compta amb un pati exterior i ocupa una superfície de 500 metres quadrats. El projecte d'aquest nou Espai Jove es desenvolupa dins el Pla de Mandat 2016-2019.

Les obres van començar el 28 de juny i duraran unes 10 setmanes aproximadament. Adaptaran l'equipament perquè tingui una nova funcionalitat i compleixi la normativa d'evacuació i extinció d'incendis. L'objectiu és que esdevingui un referent per a qualsevol activitat infantil que es faci al barri per millorar l'activitat de nens i joves de Cerdanyola.

La transformació de l'espai

Entre els treballs a realitzar es preveu la instal·lació de més connexions per a ordinadors, eliminar la barra de bar i substituir-la per una zona amb microones i farmaciola, així com unificar els dos despatxos per adequar una sala de treball intern. També es proposen repintar les parets i crear un espai d'atenció individual separat de la sala polivalent.

Més de 50 mil euros
El pressupost destinat a la reforma, adjudicada a l'empresa Assista Casa 2005 SL, és de 57.475 euros. Aquesta actuació està subvencionada per la Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona.