PUMSA urbanitza la plaça que donarà accés a l’Angeleta Ferrer

La plaça Ventura Ametller, de 900m2, està situada davant el nou edifici del centre escolar que entrarà en funcionament el curs 2017-18

  • Laia Mulà // Daniel Ferrer
  • Dimarts, 02 Maig 2017 16:46

Pati escola Angeleta Ferrer

PUMSA, empresa municipal d’urbanisme, està finalitzant les obres d’urbanització de la nova plaça pública Ventura Ametller. Situada al carrer de Cosme Churruca, serà l’espai d’accés al nou edifici de l’Escola Angeleta Ferrer que entrarà en funcionament el curs vinent 2017-18 i que ara està en procés de construcció.

Les obres acabaran aquest mes

La plaça té una superfície de 900 m2 i està previst que s’hi situï mobiliari urbà, enllumenat públic i arbres. L’espai està ubicat al tram del carrer Cosme Churruca comprès entre el carrer Federico Carlo Gravina i el Camí Ral.

Està previst que contingui una zona de joc infantil dividit en dues parts pensades per franges d’edat diferents i amb terra de cautxú. Les obres, que es preveu que finalitzin al mes de maig, van a càrrec de Hidráulica y Obras, SA. i suposen una despesa de quasi 140 mil euros (IVA inclòs).

Pati escola Angeleta Ferrer

Nou emplaçament per a l’Angeleta Ferrer

Des del gener del 2016 estan en marxa les obres del nou edifici del centre escolar que entrarà en funcionament el pròxim curs 2017-18. Situat a l’antiga fàbrica del paper Can Fàbregas, l’edifici va ser cedit per l’Ajuntament de Mataró a la Generalitat.

Sabies que...
L’antic edifici de l’Angeleta Ferrer, situat a la plaça de Cuba, estava afectat per l’aluminosi i s’hi van detectar greus problemes estructurals. Per aquest motiu van tancar l'edifici de manera precipitada l’any 2012 i els 221 alumnes que tenia llavors el centre van ser traslladats al CEIP Torre Llauder.