Els nous accessos a la C-32 a Mataró Oest estaran a punt el maig

Les dues entrades permetran segregar la circulació i evitar retencions

  • Redacció
  • Dimarts, 26 abril 2016 09:46

Nous accessos Mataró Oest

Els accessos a la C-32 des de la Plaça de Gran Bretanya quedaran configurats en les pròximes setmanes. Al mes de maig ja estaran enllestits els dos trams que enllacen Mataró Oest amb l'autopista en direcció Barcelona, que se sumen a l'entrada en direcció Girona que ja fa mesos que funciona.

Amb la nova configuració, a partir de dilluns 25 d’abril quedarà anul·lat definitivament l’accés cap a Barcelona situat a l’entrada de la plaça venint des del pont de l’autopista. També des de llavors, tots els vehicles hauran d’utilitzar el nou ramal cap a Barcelona, al qual es pot accedir des de la mateixa plaça de la Gran Bretanya just superada la sortida de la carretera de Cirera.
 
Provisionalment, també s’anul·la l’entrada directa cap a Barcelona des del pont de l’autopista. Aquest nou accés segregat, que permet als vehicles procedents de la plaça de França incorporar-se en sentit Barcelona sense necessitat d’entrar a la plaça de la Gran Bretanya, tornarà a estar en servei el 7 de maig, quan tots els canvis seran definitius. A partir d’aquesta data no es preveu fer més modificacions viàries als accessos en sentit Barcelona en aquest punt.

Ampliació del pont al torrent de les Piques

D’altra banda, l’ampliació del pont de l’autopista sobre el torrent de les Piques obligarà a tallar aquest vial des de les 22 h del dijous 21 a les 7 h del divendres 22 d’abril. El torrent de les Piques quedarà tallat entre els carrers d’Estrasburg i de Mercè Rodoreda. L’actuació també s’emmarca en les obres de millora dels accessos de la C-32.