Les obres de millora dels accessos a Mataró Oest començaran a mitjan 2015

L’enllaç amb la C-60 al Sorrall formarà part també de les actuacions.

  • Redacció
  • Divendres, 19 Desembre 2014 12:49

Millores c32

Les obres de millora de l’accés Mataró Oest de la C-32 i de l’enllaç amb la C-60 a l’alçada del Sorrall començaran a mitjan 2015 i tindran un cost aproximat de 12 milions d’euros. Ho anunciava el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, acompanyat de l’alcalde, Joan Mora, el secretari de Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, i el conseller delegat d’Abertis, Francisco Reynés, en una visita a la ciutat de Mataró ahir dijous 18.

Millorar la fluïdesa

La remodelació d’aquests dos enllaços té com a principals objectius millorar la connectivitat, la fluïdesa del trànsit i la seguretat viària. Així, a la sortida de Mataró Oest es segregaran els trànsits en sentit Girona per donar una accés alternatiu a la zona comercial i de l'Hospital de Mataró per tal de descongestionar l'accés per la Via Europa. També es faran nous vials a les rotondes de França i Gran Bretanya per entrar i sortir de l'autopista en tots els sentits de circulació.

autopista ronda c-32 1

Pel que fa a l’actuació a l’enllaç amb la C-60, permetrà millorar l’accés a la zona d’El Sorrall i el barri de Cerdanyola des de la calçada sentit Blanes de l’autopista C-32. Es preveu l’execució d’una nova rotonda que permeti als vehicles que surten de l’autopista incorporar-se a la carretera C-60 en sentit mar, tot arribant a Mataró a través de la via Sèrgia. Es diversifiquen, d’aquesta manera, els punts d’accés a la ciutat des de l’autopista.