Llum verda definitiva per la vinguda d’El Corte Inglés

La Generalitat valida la tramitació urbanística a l’espera que l’operador iniciï obres

  • Cugat Comas
  • Dilluns, 10 Juny 2013 12:08

El Corte Inglés

El Corte Inglés ja pot començar les obres pràcticament quan vulgui. La setmana passada la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona, depenent de la Generalitat, va fer bo el pla urbanístic de l’Ajuntament de Mataró que possibilita la instal·lació de l’operador comercial. Tots els tràmits per regularitzar urbanísticament els passos per facilitar la vinguda de l’operador –incloent la reconstrucció de Can Fàbregas i de Caralt per acollir la Casa de la Cultura Popular– reben ara el beneplàcit administratiu definitiu. L’Alcalde Joan Mora va anunciar en roda de premsa que en els propers dies es reunirà amb El Corte Inglés i va confiar en un ràpid inici de les obres.

“Hem salvat en pocs mesos de negociació una situació molt difícil, el camí ja està desbrossat del tot i estem a punt de finalitzar el procés, a la que es publiqui al diari oficial, el Corte Inglés ja podrà començar a moure maquinària, són obres d’envergadura que esperem que puguin començar aviat”, explicava l’Alcalde. Mora es va mostrar segur que l’operador mantindrà l’aposta per aterrar a Mataró.

Final de procés

L’aprovació de la Generalitat posa el punt i final al procés per regularitzar urbanísticament la situació que afectava la implantació d’El Corte Inglés després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya anul·lés al novembre del 2012 l’anterior Pla de Millora Urbana.