Detenen a prop d'un institut una persona acusada de traficar amb drogues

Acció conjunta de policia local i Mossos per controlar el tràfic d'estupefaents prop dels centres escolars

Una patrulla conjunta de Mossos d'Esquadra i Polica Local de Mataró van detenir el dijous al matí a prop d'un institut un home acusat de traficar amb drogues. El subjecte en qüestió –identificat com a Mohamed K.– va ser acusat de delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Aquesta acció s'emmarcava en el dispositiu conjunt per a la prevenció de consum i la venda d'estupefaents a l'entorn dels centres escolars.

La patrulla mixta va observar uns fets susceptibles de ser una compravenda de substàncies estupefaents després de presenciar un intercanvi ràpid, els agents van dirigir-se a aquestes dues persones per identificar-les i determinar el que s'havien intercanviat. Va resultar ser una substància vegetal, suposadament haixix.

L'home que tenia aquesta peça –Alberto B.C. de 38 anys i veí de Mataró– va reconèixer haver contactat amb el venedor al Parc de Cerdanyola, haver-lo acompanyat fins al lloc de l'intercanvi i pagar-li cinc euros per aquella substància. Els agents li van aixecar una acta administrativa de tinença il·lícita d'estupefaents a la via pública i se'l va ferdeclarar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Pel que fa al pressumpte traficant va ser detingut allà mateix i ha passat aquest matí a disposició del jutjat de guàrdia de Mataró. A aquesta persona li consten 4 antecedents policials.