Mor un home a Mataró en plena persecució amb Mossos i Guàrdia Civil

L'home va intentar atropellar un agent de la Guàrdia Civil i després va fugir

Un home va morir la matinada de dissabte a diumenge en perdre el control del seu cotxe durant d'una persecució de la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra. Una persecució provocada per l'actitud del mateix conductor que abans dels fets es va posar nerviós davant la presència policial i fins i tot va intentar atropellar un Guàrdia Civil.

Tot va començar quan la Guàrdia Civil va detecrar un home sospitòs amb clars símptomes de nerviosime davant la presència policial en una gasolinera de Cabrera, en una de les vies d'accés a l'entrada de Mataró. Quan els agents s'hi van acostar per identificar-lo, l'home va pujar en un cotxe, de la marca Mercedes, i va accelerar a tota velocitat cap a un dels agents amb la temptativa d'atropellar-lo. En aquell moment, un dels agents li va disparar un tret a l'espatlla, però l'home va poder fugir en direcció a Mataró, iniciant-se una persecució.

Llavors la Guàrdia Civil, juntament amb els Mossos d'Esquadra que també s'hi van afegir, van seguir el cotxe fins que dos o tres quilòmetres més enllà i circulant en direcció a Mataró, el sospitós va perdre el control del cotxe perdent la vida en d'estavellar-se.