Quatre detinguts en dos nits a Mataró per robatori i lesions

Entre les nits del 3 i 4 de gener van ser detingudes dotze persones al Maresme

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mataró i la Policia Local de la ciutat van intensificar durant les festes de Nadal el dispositiu de seguretat, el que va permetre la detenció en tan sols dos nits –3 i 4 de gener– de 12 persones en una operació conjunta amb les policies locals del Maresme, quatre d’elles a Mataró.

Les dues primeres detencions es van produir la matinada del 3 de gener quan agents dels Mossos van sorpendre in fragranti Fernando G.T., un veí de Mataró de 20 anys, i Manuel L.J., de 19 anys i també veí de la ciutat, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle. Els dos joves van ser localitzats sortint d’un garatge de la plaça Catalunya i van intentar fugir amb un ciclomotor, però els agents van arribar a temps d’impedir-ho. La mateixa matinada va ser detingut Juan G, de 44 anys, qui presumptament en una discussió també a la plaça Catalunya va clavar una ganivetada a l’esquena al jove amb qui s’havia agredit.

Ja a la matinada del dia 4 la Policia Local de Mataró va detenir José Luis, R.G., veí de Barcelona de 49 anys, que va ser enxampat mentre robava dins una perruqueria del Camí Ral. En altres operacions a poblacions del Maresme es van detenir vuit persones més totes acusades d’un delicte de robatori amb força.