Presó per a dos detinguts a Mataró per un robatori en un establiment comercial i una estrebada

Un hauria forçat la persiana d'una botiga del carrer Marina i l'altre hauria arrencat una cadena d'or a un vianant

  • Redacció / ACN
  • Dimecres, 17 Juny 2020 14:19

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 41 i 23 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Mataró, com a presumptes autors d'un robatori amb força en una botiga i per una estrebada.

En el primer cas, els fets es van produir la matinada del 12 de juny, quan un testimoni va alertar a través del 112 que dos encaputxats, estaven forçant la persiana d'un l'establiment del carrer Marina. Quatre patrulles van desplaçar-se fins aquest punt i van localitzar un home vestit amb roba fosca, amagat sota un vehicle estacionat. Els agents el van identificar, van trobar un guant i un tapaboques sota l'automòbil i el van detenir. L'altre arrestat hauria assaltat una persona que passejava per la plaça Sant Anna per arrencar-li una cadena d'or.

Fonts policials han indicat que, gràcies a la col·laboració ciutadana, es va localitzar un segon lladre que hauria participat en el robatori, dins un vehicle estacionat a la zona, suant i respirant agitadament. La policia va registrar l'automòbil i va trobar una pota de cabra, un tornavís, guants de treball i dues tisores per tallar metall. Aquest home també va ser arrestat.

Paral·lelament una altra patrulla va poder comprovar que la persiana de l'establiment comercial havia estat tallada però que els assaltants no haurien pogut arribar a accedir a l'interior.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Mataró que va decretar ingrés a presó per a un d'ells i llibertat amb càrrecs pel més jove.

Estrebada a la plaça Santa Anna

L'escola Pia Santa Anna

D'altra banda, el mateix 12 de juny, els Mossos també van detenir un jove de 19 anys, per un robatori amb violència. En aquest cas, el succés va passar el 4 de juny, quan el jove va assaltar una persona que passejava pel carrer Santa Anna per arrencar-li una cadena d'or.

En tenir coneixement dels fets, es va iniciar una investigació que va permetre la identificació i la detenció del presumpte autor. El jove va ingressar a presó per ordre del jutjat de guàrdia de Mataró.