Un detingut per robatori al carrer de Guifré el Pelós

Aquesta actuació s'emmarca en el dispositiu específic de vigilància que Policia Local i Mossos d'Esquadra van establir arran de l'onada de furts al centre de Mataró

  • Redacció // Foto: Cedida (Sergio Ruiz)
  • Divendres, 07 Febrer 2020 08:32

Guifre el Pelos

La Policia Local va detenir divendres 31 de gener un individu com a presumpte autor del robatori d'un mòbil valorat en un miler d'euros. El furt, que es va cometre sense força ni tampoc violència o intimidació, es va produir en l'interior d'un vehicle al carrer de Guifré el Pelós. L'home va ser retingut per la víctima fins que la patrulla, que estava realitzant una vigilància específica a la zona del centre de Mataró, va acudir al lloc dels fets. 

Segons ha informat l'Ajuntament, aquesta actuació s'emmarca en el dispositiu específic de vigilància establert per Policia Local i Mossos d'Esquadra amb l'objectiu de donar resposta a l'increment de robatoris que ha tingut lloc en les darreres setmanes als entorns de Can Marchal. El reforç, tant per part de Mossos amb agents de paisà com per part de la Policia amb patrulles uniformades, es concreta sobretot en les hores nocturnes.