Investigat un home de Pineda de Mar per falsificar una denúncia

L'objectiu del denunciant era que li retornessin 4.000 euros gastats en una web d'apostes en línia

Apostes per Internet

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Arenys de Mar van obrir una investigació per delicte d'estafa i un altre de falsificació documental d'un home de 43 anys de Pineda de Mar de nacionalitat espanyola.

L'investigat va denunciar haver patit un furt per poder rebre la indemnització de l'asseguradora, aprofitant una denúncia que havia interposat 3 anys enrere. Aleshores, havia denunciat la sostracció de la seva motxilla amb les targetes de crèdit i el telèfon mòbil. En la "nova" denúncia, en va modificar dades fonamentals, com la data i el seu contingut, i va afegir que li havien fet càrrecs amb la targeta sostreta en una web d'apostes per internet per un valor de 4.000 euros. Aquesta denúncia modificada la va enviar per correu a la web d'apostes amb la intenció que li retornessin els diners.

Va ser l'advocat de l'empresa d'apostes en línia qui va destapar el cas, després de demanar als Mossos d'Esquadra que confirmessin la veracitat de la denúncia. Immediatament es va iniciar una investigació que va confirmar la falsificació de la denúncia amb la intenció que li retornessin els 4.000 euros gastats en apostes en línia.

Ara, el cas ja està en mans del Jutjat de Guàrdia d'Arenys de Mar.

Els Mossos d'Esquadra recorden que simular delictes i fer denúncies falses són delictes tipificats en el Codi Penal i que, per tant, l'autor pot ser investigat o bé detingut per aquests fets.