Ingressa a presó un lladre multireincident que actuava principalment a Rocafonda

Els agents de Mataró l'havien detingut fins a 17 vegades per robatoris amb força i violència i una per agressió sexual

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han informat de l'ingrés a presó d'un veí de Mataró de 24 anys i nacionalitat marroquina, a causa de les quatre darreres detencions, el dijous 22 d’agost. Des de principi d'any, però, els agents de la comissaria de Mataró havien detingut ja fins a 17 vegades el presumpte autor de múltiples robatoris amb força i violència a la ciutat, molts d’ells al barri de Rocafonda.

Últimes detencions

Segons apunta el cos de Mossos d'Esquadra, l'home en qüestió va intensificar la seva activitat les darreres setmanes i se'l va detenir fins a 7 vegades l'últim més, per un total de 23 robatoris. El dia 28 juliol, va ser enxampat in fraganti mentre robava amb força a l’interior d’un vehicle. El 9 d’agost, va ser detingut per dos robatoris amb violència, un d’ells en grau de temptativa. Dos dies després, l’11 d’agost, se’l va detenir de nou com a presumpte autor de 17 robatoris amb força en interior de vehicle. El dia 20 d’agost, va robar amb força una cafeteria i se’l va relacionar amb un altre robatori amb força que va cometre el dia 16 en un altre local de la ciutat. Finalment, el dia 21, va ser detingut perquè els investigadors el van relacionar amb un robatori amb força en un bar que va cometre el dia 17.

Arran d'aquesta última detenció, l’home va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mataró el dijous 22 d’agost i es va decretar el seu ingrés a presó a raó de les quatre últimes detencions.