Detenen tres homes per tràfic de drogues a Mataró

Els Mossos d'Esquadra van intervenir 99 quilos de cabdells de marihuana i 18.000 euros provinents de la seva venda.

  • ACN
  • Dilluns, 25 Març 2019 09:36

Cultivadors de marihuana

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dilluns a Mataró tres homes com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Els agents van intervenir 99 quilos de cabdells de marihuana i 18.000 euros provinents de la seva venda. El valor de la droga en el mercat il·lícit seria superior als 147.000 euros.

Els detinguts, de 28, 27 i 33 anys, van passar a disposició judicial el 20 de març i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. La investigació va començar quan els Mossos van saber que en un immoble s'estaria emmagatzemant droga. Després van comprovar que els tres homes tenien dos vehicles per transportar la marihuana.

El 18 de març els agents van seguir els dos vehicles que circulaven junts i que anaven fent moviments estranys per eludir possibles seguiments policials. En un moment donat es van separar. Després d'una estona, els investigadors van aturar els dos vehicles de manera coordinada, un a Vilassar de Dalt i l'altre a la Roca del Vallès. 

99 quilos de marihuana

A la furgoneta de la Roca els Mossos van identificar el seu conductor i van localitzar els 99 quilos de cabdells de marihuana empaquetats en bosses que simulaven pinso per a gossos. L'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

A Vilassar es van identificar els dos ocupants i es van trobar els 18.000 euros en efectiu, que podrien provenir de la venda de marihuana, motiu pel qual els dos homes també van quedar detinguts.