L'acusat d'amenaçar el col·lectiu LGTBI torna a penjar un vídeo intimidador

L'home va fer públiques les imatges poc després de quedar en llibertat

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 05 Setembre 2016 09:38

LGTBI Manifestació BCN

L'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) ha comunicat als Mossos d'Esquadra que el veí de Mataró (Barcelona) acusat d'amenaçar en les xarxes socials amb perpetrar una massacre contra el col·lectiu LGTBI a Barcelona ha tornat a penjar un vídeo intimidatori. Ho va fer dissabte a la nit, poc després de quedar en llibertat.

El president de l'entitat, Eugeni Rodríguez, ha lamentat que el detingut per la policia espanyola estigui lliure "després del que va fer" i ha afirmat que això ha generat alarma en el col·lectiu. Per aquesta raó Rodríguez ha alertat a la Unitat de Delictes d'Odi i Discriminació de la policia catalana de la situació i ha comunicat els fets a responsables de la Direcció General d'Igualtat de la Generalitat.

"Impunitat"

"No podem permetre aquesta impunitat i molt menys a l'empara de la llei contra l'homofòbia", ha reflexionat a través d'un comunicat l'Observatori Contra l'Homofòbia. L'entitat considera que "cal actuar de forma contundent davant aquesta exhibició d'odi homòfob".

L'autor de les amenaces, de 36 anys, va ser detingut per la policia espanyola i va quedar en llibertat dissabte a la nit. L'home amenaçava de fer a Barcelona una matança com la que hi va haver el mes de juny a la discoteca Pulse a Orlando, als Estats Units, i tenia una pistola de fogueig a casa seva que la policia li va confiscar.