Dos detinguts a Cerdanyola per vendre marihuana a menors

Els Mossos intervenen en el domicili on es traficava després de les denúncies veïnals

  • Redacció
  • Dimarts, 07 Juny 2016 19:30

mossos esquaddra

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mataró van realitzar un dispositiu policial contra la salut pública que va permetre intervenir sobre un punt de venda de marihuana molt actiu al barri de Cerdanyola, a Mataró. L’operació policial es va efectuar dimarts, 31 de maig, i es va saldar amb la detenció de dos germans per un delicte contra la salut pública en la seva vessant del tràfic. Els detinguts són un home i una dona, de 28 i 32 anys, d’origen gambià i veïns de Mataró.
 
La investigació es va iniciar setmanes abans arran de diverses queixes veïnals que informaven d´un possible punt de venda de substància estupefaent a menors d´edat en un domicili del barri de Cerdanyola, a Mataró.

Vigilància policial
Els investigadors van començar una vigilància acurada d’aquest pis que els va permetre constatar l'afluència constant de joves, amb edats compreses entre els 14 i els 20 anys, que accedien a la finca investigada i sortien al cap de poc temps amb marihuana. Es va constatar que la presència més gran de compradors tenia lloc en horari de tarda, un cop els col·legis ja havien tancat.


Amb aquesta informació es va sol·licitar al jutjat en funcions de guàrdia una entrada i perquisició en aquest pis, que es va efectuar dimarts, 31 de maig. Al pis es van trobar diversos indicis que demostraven que els dos detinguts es dedicaven a la venda de marihuana: es van intervenir bossetes amb la droga preparades per a la seva venda, diners en efectiu fraccionat i estris per al tractament de la substància i el seu pesatge. Un cop fet el registre els dos germans, que es trobaven al pis en aquell moment, van ser detinguts.
 

Els arrestats, un d’ells amb antecedents anteriors per altres tipologies delictives, van passar a disposició judicial dijous, 2 de juny, i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.