Un home ferit greu amb cremades al 80% del cos en un incendi a Mataró

També s’han atès set persones que presentaven símptomes d’intoxicació lleu per inhalació de fum

  • Redacció - ACN
  • Divendres, 29 abril 2016 10:32

Incendi carrer Fortuny

Un home de 47 anys ha resultat ferit greu amb cremades al 80 per cent del cos aquest dijous en un incendi que ha tingut lloc al carrer Pintor Fortuny. El foc ha destruït totalment una habitació al pis on s’ha produït. Els Bombers han rebut l’avís del fet a les 19.29 h i han mobilitzat set dotacions. L’incendi estava situat en un pis de la tercera planta d'un edifici del número 34. En arribar, els serveis mèdics han atès immediatament la persona ferida, que es trobava al replà de l’escala.

Mentrestant, els Bombers començaven a fer l’extinció del foc, les causes del qual encara no s’han determinat. A tres quarts de deu de la nit els Bombers informaven que el foc estava apagat. L'estructura del pis no ha quedat afectada. Un cop estabilitzada la víctima, ha calgut evacuar-la amb l’autoescala dels Bombers des del balcó, ja que la caixa d’escala de l’edifici era massa estreta perquè hi passés una llitera.

Segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha destinat 3 unitats, l’home ha estat evacuat a la Unitat de Cremats de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona amb cremades de segon i tercer grau en el 80 per cent del cos.

El SEM també ha atès in situ un total de 7 persones que presentaven símptomes d’intoxicació lleu per inhalació de fum.