Tres detinguts a Mataró per llançar objectes contra cotxes a la C-32

Un carret de supermercat, pedres i ampolles provoquen fins a quatre accidents lleus la matinada del 13 de març

  • Redacció - ACN
  • Divendres, 22 abril 2016 12:58

autopista ronda c-32 1

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres joves de Mataró –un d'ells menor d'edat– que la matinada del 13 de març es van dedicar a llançar objectes contra els cotxes que circulaven per l'autopista C-32. Els nois van aprofitar l'accessibilitat i la discreció de les obres que hi ha a tocar de l'autopista per actuar.

A més de llançar objectes contra els cotxes també van col·locar obstacles als tres carrils en sentit Girona. Tot i no produir-se danys personals, van arribar a provocar quatre accidents lleus. Van arribar a llançar un carret de supermercat, una barra de ferro de dos metres i mig, ampolles de vidre i alguna pedra de grans dimensions que va arribar a accedir a l'interior d'uns dels vehicles afectats.

La detenció dels tres joves va tenir lloc el passat 6 d'abril. El detingut menor d'edat va passar a disposició de la Fiscalia de Menors el mateix dia de la detenció i els dos majors d'edat van passar a disposició judicial el passat 7 d'abril davant el Jutjat en funcions de guàrdia de Mataró, que els va deixar en llibertat amb càrrecs. Les penes previstes al Codi Penal per aquest tipus de delictes poden arribar a dos anys de presó.