3,5 quilograms de cocaïna trobats en un cotxe

La Policia Local va sospitar d'un cotxe desfrenat

  • Marta Gómez // Foto: arxiu
  • Dimecres, 23 Març 2016 12:40

Ciutat 2014/2015, Policia local-cocaina

La Policia Local de Mataró incauta 3,5 quilograms de cocaïna valorada en uns 210.000 euros. La troballa, que va tenir lloc al carrer Pitàgores la matinada del diumenge passat, va ser localitzada dins d’un vehicle Opel Astra de color negre. El mateix vehicle s’havia desfrenat i havia topat amb un altre cotxe.

Aquest mateix fet va alertar als agents que, en comprovar que la porta del passatger estava oberta i l’interior del vehicle parcialment regirat. Aleshores van fer un escorcoll preventiu i van localitzar al maleter del cotxe dues caixes de plàstic amb diferents elements amb una “substància blanquinosa”. Segons ha informat l’Ajuntament a través del seu portal web es van trobar “unes 40 peces (“pedres”) de substància blanquinosa embolicada amb film transparent; i  un paquet envasat al buit i precintat amb una cinta de color marró, que, en obrir-lo es va comprovar que contenia també una pols blanca”.

A més a més de la cocaïna es van trobar 210 grams d’haixix i una altra bossa amb un quilo d’una altra substància que, “possiblement era utilitzada per tallar la cocaïna”. De moment només hi ha un home de 27 anys detingut.