Denuncien el Port de Mataró per l'esfondrament d'un pantalà que va provocar tres ferits

L'associació d'usuaris denuncia l'estat de les instal·lacions i reclamen una "revisió urgent" de tota la infraestructura

  • ACN
  • Divendres, 19 Febrer 2016 09:14

Pantalà

L'esfondrament d'un pantalà, dilluns, al Port de Mataró, va enganxar desprevingudes tres persones, que eren al lloc en el moment de l'incident i van caure a l'aigua. Són una parella de nacionalitat anglesa i un treballador d'una empresa nàutica. Es dóna la circumstància que un dels dos membres de la parella té una discapacitat física i anava en cadira de rodes. Les tres persones van patir lesions de diferent grau i han denunciat el Consorci Port de Mataró davant el jutjat d'instrucció número 4 de Mataró. Des de l'associació d'usuaris del port denuncien que el sinistre era previsible per l'estat que presenten les instal·lacions i reclamen a l'Ajuntament i a la Generalitat una "revisió urgent" de tota la infraestructura portuària.

Aquest és el segon incident d'aquestes característiques en poc menys d'un any, després que el maig de 2015 s'esfondrés un altre pantalà del Port de Mataró, que va provocar l'enfonsament d'un vaixell i danys materials en dues embarcacions més.