Els veïns de Rocafonda esperen que la detenció no afecti la convivència

Sorpresa al barri per l'operació anti terrorista

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 08 Desembre 2015 17:20

Detenció del gihadista

La presidenta de l'Associació de Veïns de Rocafonda, l'Esperança i Ciutat Jardí, Maira Ayuste, s'ha mostrat molt sorpresa per la detenció en una operació que ha portat desenes de veïns a arremolinar-se a l'entrada del carrer de Colòmbia, amb el pas controlat pels agents de la policia Nacional durant l'escorcoll al domicili, o a presenciar el desplegament policial des dels balcons i terrasses. "No hi ha un clima al barri de por ni de pensar que el veí del costat pugui estar en un embolic d'aquest tipus", ha afirmat Ayuste, que considera la detenció "un cas aïllat" al barri.

Ayuste ha subratllat que des de l'associació de veïns "fa molt de temps" que estan treballant per a "una bona convivència i parlant amb els polítics per arranjar possibles petites problemàtiques" i s'ha mostrat preocupada perquè aquesta detenció pugui "repercutir en l'esperit convivencial del barri" i "criminalitzar" un col·lectiu en un barri, el de Rocafonda, de moltes famílies i gent "humil i obrera".

Un veí del detingut ha explicat que ha escoltat un fort soroll a les 5 de la matinada i que, a les 7, ha pujat a la terrassa i ha vist la Policia Nacional i diversos agents en l'operatiu. Aquest mateix veí ha explicat que pràcticament no coneixia el noi detingut, però ha insistit que la mare i el pare són molt bones persones.