Un veí d’Arenys de Munt, víctima mortal d’un accident a l’AP-7

Un camió va xocar amb el seu turisme a l’alçada de Santa Perpètua de Mogoda

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 01 Setembre 2015 12:53

Santa Perpètua accident

Ibrahim El H. B., veí d’Arenys de Munt de 42 anys, és la víctima mortal de l’accident que hi va haver la matinada de dijous 27 a divendres 28 d’agost al punt quilomètric 141,7 de l’autopista AP-7, en terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental. Els fets van tenir lloc quan, per causes que s’investiguen, un camió va xocar amb dos turismes que estaven aturats al voral. Ibrahim El H. B. era el conductor d’un dels turismes.
En el mateix sinistre hi va haver nou ferits més, tres dels quals de caràcter greu, cinc de menys greus i un de lleu. Tots van ser traslladats als hospitals Vall d’Hebron, Parc Taulí i als de Granollers i Mollet del Vallès. Entre els ferits hi havia quatre menors, un dels quals greu.

Arran del sinistre es van activar onze dotacions dels Mossos d’Esquadra, nou vehicles dels Bombers de la Generalitat i nou ambulàncies del SEM. Pel que fa a l’afectació viària, la via va estar totalment tallada i amb desviaments pel lateral fins a les 07.20h del matí de divendres