Els 62 familiars de les víctimes de l'avió estavellat ja són a Marsella

Visitaran la zona més propera a l'accident en les pròximes hores

  • Redacció / ACN
  • Dijous, 26 Març 2015 12:21

Accident avio

Els 62 familiars de les víctimes catalanes de l'avió accidentat als Alps han arribat el matí d'avui dijous a Marsella, poc abans de les 11, segons ha informat Lufthansa en un comunicat, després que la companyia hagi operat un vol en nom de Germanwings. Els han acompanyat d'equips de suport psicològic i un representat del comitè executiu de Lufthansa. Allà, s'han reunit amb els 14 familiars que van decidir viatjar en autocar, i amb la cinquantena de familiars alemanys que han volat des de Düsseldorf.

Des d'allà, se'ls traslladarà a la zona més propera a l'accident, tenint en compte les mesures de seguretat i les difícils condicions d'accés a la zona, que es troba a unes 2 hores i mitja de viatge de Marsella. Es preveu també, que els familiars tinguin l'oportunitat d'acomiadar-se de les víctimes amb una cerimònia commemorativa en el seu record.

Rescat dels cossos
Les tasques de rescat dels cossos dels passatgers de l'avió s'han reprès avui. Els equips especialitzats en els rescats de muntanya s'han començat a desplaçar en helicòpter cap a la zona, que és molt escarpada i de molt difícil accés. Les tasques se centraren en començar a recuperar els cossos de les víctimes.