Hi ha víctimes mataronines: 3 dies de dol oficial per l'accident aeri

Demà dimecres a les 12h es farà un minut de silenci a l'Ajuntament

  • Redacció
  • Dimarts, 24 Març 2015 19:49

Minut de silenci per Charlie Hebdo

L’alcalde, Joan Mora, ha decretat dol oficial per les víctimes de l’accident aeri que ha tingut lloc aquest matí als Alps francesos, quan s’ha estavellat un avió de la companyia Germanwings amb 150 viatgers que feien el trajecte Barcelona-Düsseldorf.

L’alcalde ha tingut coneixement que entre les víctimes de l’accident aeri hi ha ciutadans de Mataró, per la qual cosa ha traslladat el seu suport i condol als familiars i, a les 17 hores, ha decidit establir 24 hores de dol oficial a la ciutat. El dol s’ha ampliat a 3 dies quan unes hores més tard l’alcalde ha decidit sumar-se al dol oficial decretat pel Govern d’Espanya.
 
Durant aquest temps, les banderes de l’Ajuntament i de l’edifici de Via Pública onejaran a mig pal i se suspenen els actes institucionals. En aquest sentit s’ha suspès la inauguració de l’exposició Tempus Fugit, que havia de tenir lloc avui les 19.30 hores, a la nau Gaudí. La mostra, però, s’obrirà al públic a l’hora prevista.

 1 minut de silenci demà
Demà, dimecres 25 de març, a les 12 hores, es convoca els ciutadans i ciutadanes a fer un minut de silenci davant l’Ajuntament (La Riera, 48) en record de les víctimes del tràgic accident.