Els Mossos d’Esquadra tallen el Carrer de Sant Antoni per un artefacte sospitós

La falsa alarma d'una motxilla a la seu de la FAVM n'ha estat la causa

  • Redacció
  • Divendres, 06 Març 2015 10:42

El Carrer de Sant Antoni, tallat

El Carrer de Sant Antoni ha estat tallat al trànsit des de primera hora del matí d'avui divendres, en una operació dels Mossos d’Esquadra. Dos vehicles de la Policia de la Generalitat impedien l’accés rodat al carrer i només deixaven passar els vianants que són veïns del mateix. L’operació dels Mossos ha començat a primera hora del matí i en aquell moment l’única explicació a peu de carrer era que la mesura era per “prevenció i seguretat”.

Segons han informat diversos testimonis a Mataró Ràdio, però, la decisió dels Mossos s'hauria pres en detectar una motxilla sospitosa a l'interior de la seu de la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró.

Un home s'hauria deixat una motxilla a l'entitat i la secretària de l’entitat hauria alertat a la policia. Davant d’aquesta situació, agents dels Mossos han optat per acordonar el carrer i tallar-lo. Una estona més tard els TEDAX del cos policial han arribat a Mataró per inspeccionar l’objecte i descartar hipòtesis. Finalment, tot ha quedat en una falsa alarma tal com confirmaven els Mossos minuts després d’analitzar la motxilla.

Cal recordar que unes obres al Carrer de Sant Antoni van provocar l’enfonsament de dues cases fa tres anys, motiu pel qual el vial va estar tancat al trànsit durant mesos. Després de reobrir-se, un semàfor en modula la velocitat dels vehicles que hi transiten.