Un mort i un ferit molt greu en un xoc frontal a la C-32 a Mataró

Un dels dos turismes circulava en sentit contrari per causes que es desconeixen

  • Redacció - ACN
  • Dijous, 19 Febrer 2015 10:32

Accident

Una persona morta i una altra ferida molt greu ahir dimecres al matí en un xoc frontal entre dos turisme a la C-32 a l'alçada de Mataró, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident es produïa cap a dos quarts de dues del migdia al quilòmetre 102,5 on, per causes que s'estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre dos turismes, ja que un dels vehicles circulava en sentit contrari.

La víctima mortal és la conductora del vehicle que circulava en sentit contrari, de 76 anys, mentre que el ferit molt greu conduïa l'altre vehicle. El ferit va ser traslladat en l'helicòpter del SEM a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Les primeres investigacions dels Mossos d'Esquadra apunten a una confussió de la conductora, que hauria produït que entrés involuntàriament a l'autopista en sentit contrari.

Els bombers van haver d'excarcerar les dues víctimes que van quedar atrapades als vehicles. L'accident va obligar a tallar l'autopista en sentit sud durant dues hores i mitja, des de dos quarts de dues del migdia i fins a les quatre de la tarda, quan va quedar reoberta, i va complicar molt el trànsit en els accessos d'entrada i sortida a Mataró. Durant l'afectació es van fer desviaments per la sortida 103 i es van generar diversos quilòmetres de retencions.