Tornen a sostreure la bandera espanyola de l’edifici de Via Pública

Es repeteix per quarta vegada l’acció, tot i el canvi d’ubicació de les mateixes

  • Redacció
  • Dilluns, 20 Octubre 2014 11:02

Banderes policia local

La bandera espanyola de l’edifici de Via Pública, al Camí de la Geganta, ha tornat a ser sostreta. Un piulet del President del Partit Popular de Mataró José Manuel López va fer públic el succés en la que és la quarta vegada que es repeteix en els darrers mesos. El mateix PP ha convocat una roda de premsa aquest dilluns arran d’aquest fet i demanarà responsabilitats. Cal recordar que les banderes de l’edifici de Via Pública, que acull entre d’altres les dependències de la Policia Local, van ser reubicades fa poques setmanes arran dels tres primers robatoris.

Va ser precisament la denúncia feta pública pel PP el que va provocar la reubicació dels pals de les banderes, d’un lateral de l’edifici a la part superior de la seva façana. Això provoca que per la darrera sostracció el qui s’ha endut la bandera ha hagut d’enfilar-se a l’edifici.

Les dependències policials, com altres edificis administratius com el propi Ajuntament, té hissades les quatre banderes oficials, la de Mataró, l’espanyola, la catalana i la de la Unió Europea. Fa setmanes el mateix PP va denunciar la passivitat del govern davant les desaparicions de la bandera espanyola.