Els Mossos desarticulen una banda especialitzada en robar vehicles d'alta gamma

Els detinguts residien a Barcelona, Sant Cugat del Vallès i Mataró

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 06 Octubre 2014 10:46

mossos esquaddra

Els Mossos d'Esquadra van desarticular a finals del mes passat una banda dedicada a la sostracció de vehicles d'alta gamma, la més especialitzada de Catalunya, segons fonts policials. Els quatre detinguts, com a presumptes autors de quatre robatoris amb força en establiments i ser sostraccions de vehicles, codificaven les claus i els mitjans electrònics dels vehicles per sostraure'ls sense aixecar cap sospita dels vianants.

Els Mossos d'Esquadra han pogut acreditar que aquesta banda va sostreure set vehicles de la via pública i de pàrquings privats. En concret, se'ls acusa de quatre robatoris en establiments comercials de Tarragona i Barcelona. En un dels casos van intimidar el propietari per endur-se'ls.

Els Mossos van establir un paral·lelisme entre els quatre robatoris i van determinar que l'autoria podia correspondre a quatre homes d'entre 25 i 39 anys, nacionalitats espanyola i marroquina i veïns de Barcelona, Mataró i Sant Cugat del Vallès. Entre el 25 i el 29 de setembre, els agents van establir un operatiu que va permetre la detenció dels quatre sospitosos.