Troben viu l'avi de 91 anys desaparegut a Òrrius

L'home va ser localitzat en una zona boscosa a mig quilòmetre del poble

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 08 Setembre 2014 10:08

Batuda recerca avi jesus

L'avi de 91 anys desaparegut fa sis dies a Òrrius va ser trobat viu poc després de les dues de la tarda d'aquest passat diumenge. Segons confirmaven els Bombers de la Generalitat, l'home estava conscient però tenia les constants vitals molt febles.

Més de 500 persones s'havien congregat aquest diumenge a la població per participar en una macrobatuda per localitzar Jesús Ibáñez, l'avi Jesús, que havia desaparegut el passat dilluns després de sortir a passejar. La recerca -que comptava també amb la participació de 10 dotacions de Bombers, amb l'ajuda de la unitat canina, Mossos d'Esquadra, Policia Local i membres de les ADF- va començar de bon matí i es va centrar en corriols i senders del terme municipal, especialment a la zona del Turó de Céllecs i Sant Bartomeu del Grau, per descartar que l'home estigués al poble. Finalment, i poc després de les dues de la tarda, un dels grups de recerca va localitzar l'home embardissat en una zona boscosa a tocar de les masies de Can Monner i Can Fum.

Dues unitats del SEM van atendre l'home al lloc on va ser localitzat i poc abans de les tres de la tarda un helicòpter medicalitzat el va traslladar a l'Hospital de Mataró.

Batuda recerca avi jesus 2