Presó per l'autor de l'agressió a ganivetades a dos joves

Els Mossos el van detenir a Granollers pels delictes de lesions i homicidi en grau de temptativa

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 14 Juliol 2014 10:05

Pla d'en Boet

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns de la setmana passada a Granollers l'autor de l'agressió a ganivetades a dos joves de Mataró el 8 de juny passat. Es tracta d'un jove de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de les Franqueses del Vallès, acusat d'un delicte de lesions i un delicte d'homicidi en grau de temptativa i el jutge ha decretat el seu ingrés a presó.

Els fets

Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de sis de la matinada del 8 de juny quan dos joves mataronins que tornaven de la zona d'oci nocturn, van ser apunyalats per un grup de joves. Els dos joves van quedar greument ferits, un d'ells va patir tres ferides d'arma blanca de caràcter greu i va ser traslladat a un hospital de Badalona mentre que el segon tenia quatre ferides també molt greus i el van evacuar a l'hospital de Mataró on va quedar ingressat de gravetat a la Unitat de Cures Intensives gairebé quatre setmanes.

La investigació

Els agents van dur a terme una investigació i de les gestions dutes a terme amb les víctimes dies després als fets, es va treballar amb la hipòtesi que els agressors haurien estat també per la zona d'oci de Mataró, igual que les víctimes. Així, finalment es van identificar dues persones responsables dels fets. El detingut acumulava cinc antecedents per robatoris amb violència. El segon presumpte autor dels fets té una ordre de detenció policial, ja que a hores d'ara encara no se l'ha pogut localitzar i acumula també deu antecedents per robatoris amb força i lesions.