Descarten que la mutilació d’orelles estigui relacionada amb baralles de gossos

El propietari del gos assegura que no li volia fer mal

  • Redacció
  • Dilluns, 12 Maig 2014 16:24

Gos mutilat sense orelles

La Policia Local descarta que el motiu que va empènyer el propietari d'un gos a tallar-li presumptament les orelles estigui relacionat amb la seva participació en baralles de gossos, ja que no es té constància d’aquesta activitat a la ciutat. La Policia Local va identificar-lo i va prendre declaració a diversos testimonis, a la mare del presumpte propietari i a aquest mateix. El propietari del gos mutilat precisa tractament psiquiàtric.

Les diferents versions que el propietari del gos havia donat als testimonis va donar indicis a la Policia Local que aquest intentava tergiversar la realitat per ocultar els fets i la seva responsabilitat. Segons el testimoni que va regalar el gos al presumpte autor dels fets, l’animal estava en perfectes condicions físiques i no presentava cap tipus d’alteració dels seus membres en el moment que el va lliurar.

"No li volia fer mal"
L’autor de la mutilació d’orelles a un gos la setmana passada a Mataró assegura que “jo no volia fer cap mal al gos, només volia que li quedessin les orelles cap amunt”. En declaracions a les que ha pogut tenir accés el Tot Mataró l’home a qui la Policia Local va detenir assegura que “jo no ho vaig fer per fer-li mal al gos. Si li hagués volgut fer mal l’hagués matat. Només li volia deixar les orelles de punta, com un Pitbull”.