Tres detinguts per dos robatoris en una mateixa nit

Els fets van tenir lloc en un habitatge de l’avinguda de Jaume Recoder i en un bar de La Riera

  • Redacció
  • Dimarts, 18 Febrer 2014 12:04

Robatori La Riera

Nit moguda pels cossos de seguretat de la ciutat. La Policia Local detenia ahir dilluns dos individus com a presumptes autors d’un robatori amb força a un bar i a un tercer pel robatori també amb força a l’interior d’un habitatge.

Poques hores de diferència

Els fets van tenir lloc durant la matinada, amb escasses hores de diferència. En el primer cas, la policia rebia la trucada d’un ciutadà una mica abans de dos quarts de 5 de la matinada que alertava de sorolls anormals a l’interior d’un bar ubicat al número 40 de La Riera. En arribar, els agents van trobar la porta de l’establiment forçada i van poder detenir a l’interior dos joves de 19 i 21 anys. A més del delicte de robatori amb força, els dos detinguts serien imputats pel furt del vehicle a motor utilitzat per desplaçar-se.
 
En el segon cas, unes hores més tard, poc abans de tres quarts de 7 del matí, un ciutadà comunicava que hi havia un home penjant del balcó d’un primer pis al número 17 de l’avinguda de Jaume Recoder. La Policia va localitzar el presumpte lladre a la plaça de Manuel Cuyàs i Duran, portant diferents objectes procedents del robatori. El detingut té 29 anys.