ASSEMBLEA ANUAL DE LA FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE MATARÓ

La Federació d’Associacions de Veïns de Mataró (FAVM) va celebrar el passat 9 de juny l’Assemblea Ordinària, en la qual van participar dotze de les catorze associacions de veïns federades.

Entre els acords principals a què es va arribar en el transcurs de la reunió, destaquen l’aprovació de la Memòria de Gestió de l’any 2000, així com el Pla de Treball i els Pressupostos per al 2001. Un altre tema aprovat va ser la sol·licitud de l’Associació de Veïns Nova Mataró d’incorporar-se a la Federació, de manera que ja són 14 les entitats veïnals de Mataró que estan federades a la FAVM.

Finalment, es va procedir a renovar els càrrecs del secretariat de la Junta. Josep Sivilla, Jesús Nieto i Flora Rodríguez van deixar el seu càrrec, de Comunicació, Secretari i Vicesecretària respectivament. El nou secretariat està format per Josep Carbó a la Presidència, Manel Molina com a Vicepresident primer i Carlos Fernández de Vicepresident segon. El càrrec de Secretari estarà ocupat per Javier Sánchez, mentre que Carmelo Sánchez exercirà de Vicesecretari. Per últim, Santi López s’ocuparà de la tresoreria, Sergi Morales coordinarà la Gestió Veïnal, i Javier Sanchez s’encarregarà de l’àrea de Comunicació.

De la mateixa manera, es va procedir a la renovació de la Junta, que està formada per dos representants de cada associació de veïns proposats per cadascuna de les associacions.