Assisteixen 200 persones al Congrés de la gent gran

Han participat l’alcalde de la ciutat de Corsico (Itàlia) i avui farà les conclusions Justo Molinero

Ahir dijous dia 18 i avui divendres 19 han assistit unes 200 persones al Congrés de la gent gran, i també ha assistit l’alcalde de la ciutat agermanada de Corsico (Itàlia) i quatre tècnics de l’Ajuntament dels departaments de Serveis Socials, Gent Gran i Agermanaments.

La trobada s’ha fet a l’Hotel Ciutat de Mataró organitzat per l’Ajuntament de Mataró. Aquesta s’ha adreçat a totes les persones relacionades amb la gent gran i que tenen ganes de treballar en el futur de Mataró i en el nou concepte d’envelliment i de ciutadania activa com les associacions de gent gran, gent gran activa, etc. L’objectiu del congrés és poder definir una visió de futur i crear una estratègia compartida sobre les noves realitats del futur de Mataró.

Programació del congrés
Ahir dijous dia 18 va haver-hi una sessió inaugural a càrrec de l’alcalde Joan Antoni Baron, Oriol Batista, el regidor de Benestar Social, Sanitat i Consum i Nova Ciutadania i l’alcalde de Corsico, Sergi Graffeo. També una conferència inaugural “La emancipación de los mayores” i de tres a cinc de la tarda la presentació de la situació actual de la gent gran a la ciutat.

Avui divendres dia 19 les activitats més importants que s’han fet han estat la presentació a càrrec del periodista Pep Andreu. En aquesta presentació ha intervingut el regidor de Benestar Social, Sanitat i Consum i Nova Ciutadania, Oriol Batista i Maria Gil, la cap de Secció de l’agència d’atenció a la gent gran i persones amb dependències de Benestar Social. També s’ha fet la presentació d’una experiència intergeneracional “Les caixes de vida a Mataró. Guilermina Peiró” i la presentació de les conclusions a càrrec del president del Grup Teletaxi, Justo Molinero.