Esport solidari per realitzar els somnis d’infants amb malalties cròniques o terminals

Els Gimnàs Paradise organitza diferents activitats per recaptar fons per la Fundación Pequeño Deseo

El Gimnàs Paradise de Mataró ha organitzat per als propers dies 27 i 28 de maig una macro activitat esportiva per recaptar fons en benefici de la ‘Fundación Pequeño Deseo’. Dita fundació és una entitat sense afany de lucre que té com a finalitat fer possible el somni de moltes nenes i molts nens amb malalties cròniques o terminals.

Per al dia 27 de maig hi ha programades dues Master Class d’Spinning (una, de les 18 h a les 19 h i, l’altra, de les 19’30 h a les 20’30 h) en les quals es preveu que participin 60 persones per sessió. Les Master Class es duran a terme al Mirador del Centre Comercial Mataró Parc. El dia 28 de maig, a les 9 h, hi haurà la concentració per a la Primera Bicicletada Mataró-Paradise que farà un recorregut pels carrers de la ciutat. La sortida i l’arribada tindrà lloc a les instal.lacions del Gimnàs Paradise. Un cop finalitzada la bicicletada, s’oferirà, als Jardins d’en Josep, el parc ubicat al costat del gimnàs, una Botifarrada Popular als participants i col.laboradors.

El preu de les activitats és de 10 € per als adults i 5 € per als nens si es compren els tiquets anticipadament, abans del dia 26 de maig. Totes les persones que estiguin interessades a participar-hi, poden adreçar-se personalment a la recepció o trucar al número de telèfon 937 98 03 68 del Gimnàs Paradise per rebre informació i fer les seves inscripcions. També, es poden fer les inscripcions al número de compte 2100-0476-96-0200150756 de qualsevol oficina de la Caixa de Pensions.