La Carpa de Mataró obre amb moltes cares conegudes

David Bustamante i Soraya van ser dos dels convidats més esperats

Un espai a l’aire lliure, per la gent que vol sortir a fer una copa en un ambient ‘chic’. Així defineixen els seus encarregats La Carpa de Mataró, una nova discoteca que es va inaugurar el divendres 5 de maig a la ciutat. La carpa, dels propietaris de Vale Music, va obrir les seves portes entre un bon nombre de cares conegudes del món de la música, com els exconcursants d’Operación Triunfo, David Bustamante i Soraya.

Va ser molta gent la que divendres va voler-se acostar a conèixer aquest nou espai d’oci a la ciutat. Allà, a banda de descobrir la nova discoteca, van poder trobar diversos personatges populars. La finalista de la darrera edició d’OT, Soraya, i David Bustamante, van ser els dos convidats més esperats. Però van ser molts més els que van voler gaudir d’aquesta primera nit de vida de La Carpa. Els també triunfitos Manu Tenorio, Natalia, Núria Fergó i Guillermo Barea van ser alguns dels convidats, juntament amb altres noms populars com el de Tamara i el seu marit Daniel, Regina Dosantos, Rebeca, o el rei de les cançons de l’estiu, King Africa. Vadó Lladó i Àlex Casadamunt van ser els dos mataronins més esperats.

Tamara, que ja es troba en el sisè mes d’embaraç, va confessar que té moltes ganes de veure com és la nena que espera, i va anunciar que li posarà el nom de Daniela. Soraya, per la seva part, va parlar de com li ha canviat la seva vida després de passar per l’acadèmia i, en ser preguntada per unes polèmiques declaracions del seu company Víctor, va defensar-lo i va explicar com s’ha convertit en el seu millor amic d’OT. David Bustamante també va parlar amb la premsa i a banda de conversar sobre el seu casament, també ho va fer del seu nou disc, que s’estrenarà el proper 22 de juliol i que contindrà temes de sempre com Hoy tengo ganas de tí de Miguel Gallardo.

La festa va comptar amb música en directe i amb les performances d’uns equilibristes i altres artistes que van donar un toc molt original a la nit.