El Caminetto recull el premi al millor Plat de Mataró

New Boheme també és reconegut a l’entrega de guardons

El passat dimecres va celebrar-se l’acte de lliurament dels guardons en reconeixement als guanyadors del 8è Concurs del Plat de Mataró. Com ja se sabia, el popular restaurant Caminetto va resultar guanyador. L’acte de lliurament dels guardons es va celebrar a l’Escola de Restauració i Cambreria de Mataró. Les Jornades del Plat de Mataró s’allarguen fins diumenge, 30 d’abril.

El restaurant Caminetto de Mataró va ser el vencedor enguany del 8è Concurs del Plat de Mataró que es va celebrar entre els dies 1 i 8 d’abril. El concurs s’emmarcava dins les IX Jornades gastronòmiques del Plat de Mataró. El Restaurant Bar Iluro i el Restaurant Sant Jaume (Argentona) han estat els establiments classificats en segona i tercera posició respectivament. Els membres del jurat van lliurar també una Menció a la Innovació al Restaurant New Boheme.

El Jurat ha estat format en aquesta edició per Remei Ribas –l’Àvia Remei–, cuinera i escriptora de llibres de receptes, Pep Andreu, periodista de Televisió de Mataró, i per Josep M.Basart, cap de formació de l’Escola de Restauració i Cambreria de Mataró.