Spotbus inicia les seves emissions

El nou canal permetrà als usuaris de Mataró Bus informar-se de les últimes notícies

A partir d'aquest més de març, els usuaris de Mataró Bus poden informar-se durant els seus trajectes de les últimes notícies d’actualitat, el temps, l’agenda d’activitats de la ciutat, etc. Spotbus, el nou canal audiovisual instal·lat als autobusos públics i que actua com a plataforma de comunicació entre ciutadans, comerços i els diferents estaments de la ciutat, inicia les seves emissions. Dimecres 1 de març es va fer la posta a punt, però ara el servei està aturat mentre resta a l'espera de fer la presentació oficial per part dels tres promotors del projecte: Spotbus, Mataró Bus i ajuntament.

Spotbus ha nascut amb l’objectiu d’amenitzar el trajecte dels més de 5 milions d’usuaris anuals dels autobusos de Mataró, així com de proporcionar una eina de publicitat audiovisual a l’abast dels comerços de la ciutat. La incorporació dels sistemes de GPS i UMTS converteixen a Spotbus en un dels canals de comunicació en transport més modern d’Europa. L’emissió es realitza a través de pantalles de plasma situades dins de l’autobús que permeten que el canal es visualitzi des de tots els punts del vehicle.

Premi Creatic
La programació del canal està formada per notícies d’actualitat, l’horòscop, el temps, notícies de Mataró, la veu del jove, cultura i espectacles, un concurs setmanal i la veu del ciutadà. Spotbus és un producte de la Corporación Catalana de Publicidad Audiovisual; un projecte nascut d’un equip jove que va aconseguir el Premi Creatic que atorga l’IMPEM.