Tres agents fomenten el civisme a la ciutat

La iniciativa, que s’emmarca en el Pla d’Acció pel Civisme, es porta a terme des del passat mes de gener

La Policia Local ha incorporat 3 agents cívics amb la finalitat de fomentar actituds cíviques entre els ciutadans per la via de la prevenció. Així des del passat mes de gener estan treballant al carrer tres inspectors, dos dels quals van en parella i tenen com objectiu informar a les persones que tenen comportaments incívics contemplats en les ordenances i recollir anomalies del mobiliari urbà; l’altre inspector vigila el punt assignat de manera fixa per evitar abocaments il·legals o el mal ús dels contenidors. La creació d’aquest equip d’agents cívics s’emmarca en el Pla d’Acció pel Civisme a Mataró.

Aquesta és la segona vegada que s’ha portat a terme aquesta campanya de sensibilització de comportaments cívics a través d’agents destinats a informar als ciutadans al mateix carrer. Per altra banda, aquest mes de febrer s’han iniciat les primeres prestacions substitutòries que recull l’article 29 de l’Ordenança de Civisme que diu que “les infraccions lleus poden tenir com a mesura commutadora de la sanció econòmica, la realització de treballs de reparació o de prestacions socials pro comunitat”. Així un grup de persones que havien estat sancionades per accions de recollides a dita ordenança ja han optat pel sistema de prestació substitutiva a la sanció econòmica, Les activitats es porten a terme en diferents entitats o òrgans públics de la ciutat.


El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: