L'Ajuntament suspèn l'activitat d'una estació base de telefonia

També s'ha aturat la instal·lació d'una altra per no tenir llicències cap de les dues

L'Ajuntament va ordenar el passat divendres la suspensió del funcionament d'una estació base de telefonia mòbil que s'havia instal·lat sense llicència a l'edifici situat al número 45 del carrer dels Caputxins. Així mateix també es van suspendre els treballs d'instal·lació d'una altra estació base que s'havien iniciat, igualment sense la preceptiva llicència, al número 8 del carrer d'Agustín Argüelles. Telefónica, responsable de les dues instal·lacions afectades, disposa ara d'un termini de 15 dies per a formular les al·legacions que consideri oportunes contra les ordres de suspensió.

L'obtenció per part de les empreses de la llicència prèvia a la instal·lació d'antenes i dispositius de telecomunicacions és preceptiva. Actualment, però, està vigent al municipi la suspensió de l'atorgament de les llicències per a instal·lacions i ampliacions d'estacions base de radiocomunicació. Segons l'ajuntament, aquesta suspensió té com a objectiu garantir el correcte desenvolupament dels treballs preparatoris previs a l'aprovació inicial d'un pla especial urbanístic, que ordenarà els emplaçaments d'aquestes instal·lacions al municipi.


El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: