La Policia hi torna amb la Campanya Gossos a la Via Pública

És la desena campanya, que s’emmarca en el Pla de Civisme local

Des del passat 7 de novembre i fins el dia 18 s’està duent a terme la X Campanya de Gossos a la Via Pública. Amb la campanya es pretén el control de les condicions de tinença dels gossos i la conscienciació dels deures administratius i cívics que comporta la titularitat d’un animal per tal de garantir les adequades i segures condicions de la tinença d’animals, en benefici dels propis gossos i gosses i també de les persones.

Les infraccions en matèria d’animals domèstics arriben segons la legislació vigent fins els 2.500 euros i la conscienciació que es duu a terme durant la campanya que promou Salut Pública i la Unitat de Qualitat de Vida i Policia de Barri també s’acompanya de denúncies. En la novena edició, celebrada fa un any, la Policia Local va efectuar 121 denúncies.

Gossos perillosos vigilats
L’especial atenció de la Campanya es destinarà als gossos potencialment perillosos els amos dels quals se’ls exigeix una llicència municipal. Que aquests animals vagin sempre lligats i amb morrió serà un altre dels objectius. Les miccions a les zones d’esbarjo, els animals que vagin solts i els propietaris que no recullin les defecacions també seran denunciats.