Balanç desigual de la Setmana de la Mobilitat

Bon funcionament d’alguns actes i escàs ressò d’altres

La Setmana Europea de la Mobilitat va tenir un ressò notori a Mataró. La dotzena d’activitats organitzades van servir per ajudar a conscienciar el personal de les avantatges i la necessitat del transport públic enfront el privat i algun d’aquests actes va ser molt ben rebut com és el cas de la repartida de targes T2 de bus a conductors d’automòbil. D’altres, però, no van córrer la mateixa sort com és el cas del circuit de cadira de rodes del GIMM al que pràcticament no va acostar-se ningú. Un altre acte prou participat va ser la dels tallers d’acústica en què hi van passar més de 150 escolars.

El GIMM, per la seva banda, va copar part del centre la tarda de diumenge. Amb un concurs de dibuixos infantil amb entrega de premis inclosa, el Grup d’Invalids de Mataró i el Maresme va fer la seva aportació, acabant aquest acte després del lliurament de diplomes a càrrec de l’Alcalde Joan Antoni Baron, amb una rua i una xocolatada.

Lloguer de bicicletes
La botiga d’esports Decathlon va llogar bicicletes a la Plaça de Santa Anna i va incrementar força discretament el nombre de bicis per un centre potser massa transitat per al vehicle en qüestió. Mataró va celebrar aquesta Setmana Europea de la Mobilitat del 22 al 29 de setembre, com ja ve sent tradició des que ja no es festeja el Dia Sense Cotxes.