Com es circula amb cadira de rodes per la ciutat?

El GIMM muntarà aquest dijous un circuit obert a tothom amb motiu de la Setmana de la Mobilitat

L’Associació GIMM ha organitzat per aquest dijous dia 22 de setembre, un circuit a l’entorn de la Plaça de Santa Anna amb l’objectiu que els mataronins puguin descobrir les dificultats de circular en cadira de rodes per la ciutat i així també comprovar les millores introduïdes. L’experiència s’emmarca dins els actes que s’organitzen a la ciutat amb motiu de la Setmana de la Mobilitat.

A partir de les 17.30 hores aquesta tarda el GIMM convidarà als vianants interessats a passejar amb cadira de rodes per un circuit que s’iniciarà davant l’Església de Santa Anna, continuarà per la baixada de Santa Anna, pel camí Ral, pel carrer Montserrat, Plaça de les Teresses, carrer El Torrent, carrer Amàlia, Muralla del Tigre i de Sant Llorenç i tornarà al punt de partida. El recorregut, amb una durada aproximada de vint minuts, es realitzarà en grups reduïts que estaran acompanyats per membres de l’organització.

Experimentar amb obstacles reals
Els objectius d’aquesta experiència, a més de conscienciar la població es que els participants puguin descobrir la fatiga que suposa circular amb cadira de rodes -per aquesta raó tindran prohibit posar el peu a terra-, justificar la necessitat de transitar, assenyalar les mostres de poc civisme, fugir de la compassió, comprovar el càlcul de temps i experimentar el grau de mobilitat que permet una part de la ciutat. L’experiència s’allargarà fins les 20.00 hores.

El GIMM participarà amb altres accions durant la Setmana de la Mobilitat com és el cas del Concurs de Dibuix que tindrà lloc a la Plaça Gran.