El Maresme arriba als 400.000 habitants

Només Arenys de Munt i Cabrils han vist com la seva població ha disminuït l’últim any

  • Divendres, 09 Setembre 2005 02:00
El Consell Comarcal del Maresme ha fet públiques aquesta setmana les dades de població de la comarca. La comarca del Maresme a dia 1 de gener de 2005 tenia una població de 399.937 habitants censats. Aquesta recompte va ser fet pel Servei d’Observatoris del Consell Comarcal del Maresme. Aquestes dades encara estan pendent d’aprovació per l’INE, Institut Nacional d’Estadística.

Comparant aquesta xifra amb la l’any 2004, veiem com la població de la comarca ha augmentat, exactament en 13.354 habitants. Això és fruit que tots els municipis de la comarca han vist créixer la seva població, excepte Arenys de Munt i Cabrils que han petit una petita davallada de població.

Les poblacions que han tingut els vreixements més alts de població són: Mataró, Vilassar de Mar, Òrrius, Alella, Calella, Premià de Mar i Tordera. En la majoria dels casos aquest augements són fruit de l'arribada de mouvimguts. Pe que fa als sexes, el creixement ha estat més o menys igualat, tot això el número de dones és superior al d'homes.