Els veïns del Passatge Mas San Jordi surten al carrer

El regidor de mobilitat diu que les queixes no són justificables

Tal com vam informar divendres els veïns del Passatge Mas Sant Jordi empipats amb l’Ajuntament i concretament amb el regidor de mobilitat, Fermí Machado, es van manifestar. El divendres van tallar el trànsit del seu carrer per la cantonada amb carrer Galícia. Dissabte van fer una plantada de pancartes davant l’ajuntament, passant abans pel carrer Argentona, Riera, Rambla, Santa Teresa. Els manifestants eren una vintena i en tot moment es van manifestar pacíficament en tots dos dies.

En relació aquestes últimes manifestacions, el regidor de mobilitat, Fermí Machado, ens explica la seva visió dels fets: “Les queixes no són justificades ja que el que s’ha fet en aquella zona és millorar el trànsit”, a més ha afegit que es van fer reunions amb les associacions de veïns i que tant sols ells no ho van entendre. El regidor creu que per ara no hi ha solució, encara que ell està obert a dialogar, “estic esperant que em demanin hora i en parlem” ha expressat Machado.

Machado i els motiius de queixa
A més el regidor ha afegit que creu que els veïns es queixen perquè no estan acostumats: “El Passatge Mas Sant Jordi és un dels 130 km de carrers de la ciutat, i si els cotxes hi han de passar pel bé de tots hi passen”. Machado no creu que el canvi hagi estat tant gran, ja que “passen un total de 2.200 cotxes al dia, i no crec que aquesta xifra sigui alarmant ni desmesurada, el que passa és que abans no en passaven de cotxes i ara si”.