Els accidents amb baixa laboral augmenten un 29,27% al Maresme durant el segon trimestre de l'any

El mes de maig va ser el més tràgic pel que fa a la sinistralitat laboral.

1.572 treballadors i treballadores van patir un accident en el seu lloc de feina que els va obligar a agafar la baixa laboral durant el segon trimestre de l'any. Aquesta xifra representa un increment de la sinistralitat laboral d'un 29,27% respecte al primer trimestre del 2005 en què es van registrar 1.216 accidents amb baixa laboral a la comarca del Maresme.

Segons les dades de sinistrabilitat laboral recollides per l'Observatori del Mercat Laboral del Maresme, el mes de maig va ser el més tràgic del segon trimestre de l'any. Un total de 603 treballadors i treballadores van patir un accident laboral. D'aquests, una persona que treballava en el sector serveis va perdre la vida mentre que 5 treballadors van patir ferides greus i 597 van resultar ferits lleus.

En els sis primers mesos de l’any 2.788 treballadors han patit un accident
Durant el mes d'abril, van ser 547 les persones que van patir algun tipus d’accident laboral. En concret, 7 treballadors van resultar ferits greus i 540 lleus.

El mes de juny es va saldar amb 422 treballadors ferits en accident laboral. 3 d’ells van resultar greus i 419 van patir ferides de pronòstic lleu.

En total, durant els 6 primers mesos de l’any 2005 (de gener a juny), han estat 2.788 treballadors els que han patit un accident laboral a la comarca del Maresme.