L’IMPEM convoca els cinquens premis Cre@tic

En concurs està dirigit a persones amb projectes empresarials tecnològics

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró, IMPEM, convoca la cinquena edició dels premis Cre@tic. Aquest premis tenen l’objectiu d’afavorir la creació d’empreses dedicades a les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Les propostes es podran presentar a l’edifici de l’IMPEM del 7 de setembre al 11 de novembre i el guanyador rebrà 6.000 euros.

El concurs està dirigit a persones amb idees tecnològiques i innovadores que vulguin muntar una empresa a la ciutat de Mataró. El guanyador i els dos segons classificats del concurs rebran unes dotacions econòmiques per tal d’afavorir i facilitar la posta en marxa del seu projecte empresarial. Enguany per segona vegada l’IMPEM ha inclòs dins els premis un accèssit al millor projecte de fi de carrera entre els alumnes de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, el guanyador d’aquest premi rebrà una dotació econòmica de 600 euros.

Ubicar l’empresa a Mataró requisit obligatori
Els projectes presentats hauran de complir els següents requisits: estar relacionats amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació, tenir un projecte empresarial i tenir la intenció d’ubicar el negoci a Mataró. El jurat del concurs tindrà en compte l’orientació al mercat del projecte, la incorporació d’innovacions, la viabilitat tècnica i econòmica del projecte, la creació de llocs de treball i els coneixements tècnics i de gestió dels promotors.