Els okupes presenten avui el nou CSOA La Fibra

La Fibra és el nou Centre Social Okupat i Autogestionat del col·lectiu okupa resultant de l’ocupació de l’antiga fàbrica Abril a Rocafonda

L’entrada i ocupació d’un col·lectiu okupa a l’antiga fàbrica Abril va tenir lloc ja fa diversos dies. Però avui ha estat la data escollida per fer la presentació oficial al barri de Rocafonda del que han anomenat nou Centre Social Okupat i Autogestionat La Fibra. La presentació tindrà lloc a les set de la tarda amb una xerrada i un passe de fotografies sobre el desallotjat Centre Social L’Estella i amb la presentació als veïns del barri del nou centre La Fibra i els seus objectius.

Un cop acabada la xerrada, celebraran la presentació del Centre social Okupat amb un sopar obert a tothom que han anomenat “sopar de traje” on tothom pot portar menjar i compartir-lo amb la resta d’assistents.

Finalment, el col·lectiu també té previst organitzar el dissabte dia 10 una jornada de treball per habilitar el més aviat possible l’ampli espai que han ocupat i que es trobava totalment degradat. Per poder fer molt més efectiva i ràpida aquesta habilitació de La Fibra han convocat a aquells qui ho vulguin, especialment els veïns de Rocafonda, a col·laborar en aquest dia de neteja.